Drengen med tidslommerne

Koncert med Slagelse Musikskole

Jazzmin Swing Band deltog den 24. marts i Slagelse Musikskoles forårskoncert ’24. Koncerten var bygget op om en “dreng”, der tog en rejse gennem forskellige musikalske tidsaldre.

Vi nåede blandt andet gennem klassiske værker, pop/rock, big band og blues på drengens tidsrejse. Jazzmin spillede selvsagt en bærende rolle med big band musikken og fik desuden mulighed for at assistere på adskillige af musikskolens indslag.

Tak til musikskolen for en dejlig eftermiddag med musikken i centrum.

Jazzmin swing band ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Jazzmin har spillet årets sidste koncert og går nu på en velfortjent juleferie.

Sammen med Slagelse Musikskoles blæserensemble afsluttede Jazzmin Swing Band året med en julekoncert, hvor vi først spillede et par numre sammen. Det er altid dejligt at få lov at spille med de unge talenter fra musikskolen. Herefter spillede Jazzmin enkelte traditionelle bigband numre og selvfølgelig adskillige af julens kendte melodier.

Tilbage er der blot at sige tak for et oplevelsesrigt 2023. Vi ser spændte frem til, hvad 2024 må bringe.

Glædelig jul og godt nytår

Julekoncert den 11. december 2023

Jazzmin Swing Band afholder igen i år julekoncert. Her vil vi spille en god blanding af julenumre, nye melodier, der er indøvet i løbet af efteråret og selvfølgelig nogle af de gamle kendinge.

Alle er hjerteligt velkomne. Der er et begrænset antal pladser i koncertsalen, og derfor er det en god idé at sikre sig plads via “Kontakt os” her på hjemmesiden eller mail contact@jazzmin.dk.

Koncerten afholdes mandag den 11. december kl. 19.30 i koncertsalen på Slagelse Musikskole (Sct. Pedersgade 18, 4200 Slagelse). Man skal ind i skolegården, og koncertsalen er den “gamle” gymnastiksal på højre side.

Årets jesper 2023

Jazzmin Swing Band spillede traditionen tro 2 timers koncert til kåringen af Årets Jesper på Fisketorvet i Slagelse.

Jazzmin havde igen i år fornøjelsen at spille til Årets Jesper i Slagelse. Til trods for at kalenderen viste september, var det en dejlig sommerlig lørdag formiddag på Fisketorvet, hvor en masse mennesker havde fundet vej for at lytte til skøn swing musik både før og efter udnævnelsen af Årets Jesper.

Tillykke med den velfortjente udnævnelse til Vibeke Hvidfeldt.

Sæson 2023-24 er kommet godt fra start

Efter en velfortjent sommerferie er Jazzmin Swing Band samlet igen, og der er sat fuld fart på øveaftenerne. Vi skal være klar til sæsonens første koncert i starten af september.

Herefter sætter vi fokus på at indøve nye numre og sikre, at de eksisterende numre fungerer med nye folk på forskellige stemmer. Vi går helt klart et spændende efterår i møde.

Vi har frie pladser i bandet i øjeblikket, som vi håber på at få besat i nær fremtid. Hvis du har lyst til at spille med os, så kontakt os gerne (contact@jazzmin.dk).

da_DKDanish